Koje brašno preporučujete dijabetičarima za blagdanske kolače?

Brašna koja sadrže niži udio ugljikohidrata svakako svakako bi trebala imati prednost ispred drugih brašna. U prvom redu to su bademovo i kokosovo brašno.

Ukoliko vam predložena brašna nisu dostupna, prednost dajte ostalim brašnima od cjelovitog zrna (zobeno, heljdino, raženo, integralno pšenično brašno). U tom slučaju blagdanski kolač pojedite nakon ručka, a za ručak neka ¾ vašeg tanjura čini neškrobno povrće i ¼ tanjura izvor proteina.

Ne zaboravite na čašu vode i nekoliko prstohvata ugodnih emocija s vašim najmilijima. prompt koji bi pratio ovaj tekst

Podijeli odgovor

Postavi Pitanje

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Želite li da odgovor na vaše pitanje objavimo anonimno u formi članka?

Pročitajte još odgovora

Mramorni kolač

Sastojci: Mokri sastojci: Suhi sastojci: Priprema: Nutritivni sastav prema ukupnoj količini:...

Kako održati zadovoljavajuću regulaciju šećerne bolesti tijekom blagdana, a pritom uživati u njima?

1. Osigurajte dovoljno lijekova i pomagala Osigurajte dovoljnu količinu lijekova i pomagala kao što...

Broj obroka

Broj Obroka i Vremenski Razmak Broj obroka i vremenski razmak između obroka određuje se individualno...